SOTA SUSHI BAR I GENNEMFØRT JAPANSK STIL

Sota Sushi Bar ligger i hjertet af Aarhus og er en moderne japansk restaurant. Eksklusivt indrettet med en masse iøjnefaldende finesser, og det er ikke en tilfældighed. Son Trinh er medejer af restauranten og erklærer kærlighed til netop de små detaljer – såvel det gælder råvarer i køkkenet som interiøret. Restaurantens logo er et elegant fiskesymbol, som er et gennemgående tema i de løsninger, Stål & Form har produceret.

Fiskesymbolet ses bl.a. på paneler i restauranten, på vægdekorationer i kælderen og på gæstetoiletterne. Som hovedmateriale er valgt sort stål, som fremstår med rustent patina. På væggen over panelerne er der derudover monteret en bort - med og uden logo - i poleret messing.
 Andre kreative løsninger fra Stål & Form er skjulte flaskeholdere til baren, hvor tomme sake-flasker er anvendt som udsmykning. På gæstetoiletterne er der fremstillet holdere til papirhåndklæder i børstet stål. 

Det er den tredje restaurant, Stål & Form ”indretter” for Son Trinh.

SUPERYACHT MED LUKSUS OMBORD

Stål & Form har mange års erfaring med levering af møbler og interiør til superyachts. Det er en palet bestående af eksklusive produkter fra barstole og spiseborde til forskellige stole med stel i poleret stål eller poleret messing. Overfladerne er så blanke, at man kan spejle sig i dem.
Det er kort fortalt exceptionelle møbler, hvor udtrykket betyder alt.


Møblerne skal ikke blot være designet med lækre detaljer, de skal også have robuste overflader, som kan tåle de barske forhold med vind, vejr og saltvand, når de står på dækket året rundt.
Det er leverancer, der kvalitetsmæssigt ligger i den ypperste klasse, og som bliver promoveret på de store oceaner og i en udsøgt kategori af lystbådehavne.


 

MOESGAARD MUSEUM VÆKKER STENALDEREN TIL LIVE

I den nye permanente stenalderudstilling på Moesgaard Museum har Stål & Form 
leveret en noget speciel løsning, der er baseret på den nyeste teknologi. Med 3D-briller kan publikum nu komme med på en virtuel realityrejse tilbage i stenalderen og opleve, hvordan livet foregik dengang. Fx kan man se en stammebåd med jægere, som brugte ild til at fange fisk med, samtidig med at man hører havets bølger og får fornemmelsen af, at et tordenvejr er på vej.  

Stål & Form har konstrueret ”stellet” til selve 3D-brillen, stativ til høretelefoner og en række drejbare stole i det afsnit, som udstillingen er opbygget omkring. 3D-brillen er fræset ud af en hel klods aluminium. Prototypen er i øvrigt skabt lag på lag som 3D-print. Stativ til høretelefoner og stole har pulverlakerede overflader. 3D-brillen er derimod anodiseret og fremstår med en matsort farve. Anodiseringen gør, at overfladen bliver seks gange så stærk og derved ikke er så sårbar over for hårdhændet behandling.

 

FOKUS PÅ DANSK SNEDKERKUNST

”Før i tiden rejste unge snedkersvende fra Skandinavien ud i verden for at opleve og dygtiggøre sig. De kaldes navere. I dag arbejder vores dedikerede snedkere med den samme kærlighed til træ og snedkerfaget. Men hos Naver Collection går vi også nye veje med teknik, innovative materialer og design.”


Citatet stammer fra Naver Collection, der bliver produceret af Aksel Kjersgaard A/S i Odder og Gramrode Møbelfabrik A/S i Juelsminde. De danskproducerede og arkitekttegnede møbler bliver solgt til kunder over hele verden.
Naver Collection holder således fanen højt, når det gælder håndværk og kvalitet. Flere af møblerne er kombineret med fx stel, ben og greb i børstet stål. Det er ofte løsninger, som er produceret af Stål & Form. 

INDO RESTAURANT I HJERTET AF AARHUS

INDO tager udgangspunkt i det asiatiske køkken med inspiration fra det europæiske kontinent. På menuen er der således også danske råvarer – især grønsager der følger årstiderne.  

Den kombinerede løsning går igen i indretningen, hvor moderne lyst interiør suverænt dominerer spisestedet – men med en mørk og iøjnefaldende bardisk som kontrast. Stål & Form har produceret baren i sort jern, som fremstår med en rå og varm rustpatina. På det ene hjørne af baren er de fire bogstaver i INDO kreativt og rustikt udskåret på højkant, mens 8000 AARHUS er udskåret horisontalt i gulvhøjde på den højre side af fronten.  

Stål & Form har derudover leveret vinreol og holdere til menukort samt nogle specielle og kunstneriske plader til udsmykning af væggene. Der er tale om lydisolerende plader, som er opdelt i felter og elegant dekoreret med fuglemotiver.

 


Stål & Form | Skovdalsvej 14 | 8300 Odder | Telefon: +45 86 55 47 41 | Mobil: +45 24 44 47 41 | mail@staalogform.dk | Følg os på Facebook