top of page

METALLØSNINGER

Det stærke samarbejde gør forskellen
 

Alt hvad vi skaber i vores smedeværksted har sin begyndelse i nært samarbejde med arkitekter, designere og møbelproducenter. Den gensidige udveksling mellem håndværker og designer er helt essentiel for måden, vi arbejder på. Det er her, vi udmærker os. Det er her, vores passion for formgivning skinner tydeligt igennem.

Anker 1

Et nyt projekt
 

Et nyt projekt indledes typisk med et møde, hvor vi i fællesskab ser på rammerne for projektet. Hvad er opgavens afsæt. Og hvad er jeres ønsker for slutproduktet.

 

Udgangspunktet kan være en håndskitse eller en skitse/tegning udviklet i et 3D program. Herefter udvikler vi mere detaljerede 3D-tegninger, som gør os i stand til at overveje højere detaljering og præcisere den rette løsning, før vi går videre til udvikling af en prototype. Det er her vi ser funktionalitet og æstetik i 1:1. Nærheden til vores værksted og vores specialiserede metalarbejdere gør udviklingen af de rette løsninger helt unik. Sådan kommer vi tættere på materialet og dets egenskaber, og alle involverede får en særlig fornemmelse for projektet og dets forløb.

Vores filosofi for samarbejdet er klar: Alle kommer til bordet med de bedste visioner og kundskaber.

 

Vores årelange erfaring gør os i stand til at skabe æstetiske, holdbare løsninger, der samtidig er produktionsvenlige og bæredygtige.

Se flere eksempler på, hvad vi i samarbejde har udviklet:

bottom of page