top of page
Stål & Form_teambillede_Monaco Yacht Show.jpg

OM STÅL & FORM

Vores passion og drivkraft
 

Stål & Form blev grundlagt i 2002. Claus Sønderby, der stadig står i spidsen for virksomheden, er ud af en familie af kunsthåndværkere, og allerede som ganske ung kastede han sin kærlighed på metalarbejde og blev udlært klejnsmed. Med Stål & Form realiserede han en ambition om at dedikere sig til det finere smedearbejde og skabe metalløsninger ud over det sædvanlige. Passionen for det gode håndværk, æstetik og metallets egenskaber er grundlaget for Stål & Form. Den passion gennemsyrer alt, hvad vi er og gør den dag i dag. 

Er du vores nye medarbejder? Vi er altid interesseret i at høre fra metalarbejdere og unge mennesker med passion for det fine håndværk.

Siden 2002 er Stål & Form vokset fra en lille skare af passionerede medarbejdere til et smedeværksted med stor kapacitet. Gennem årene har vi haft fornøjelsen af at arbejde sammen med mange forskellige virksomheder. Fra møbelfabrikanter og restauranter til museer og superyacht-industrien. Fra speciallavede enkeltelementer til mellemstore møbelkollektioner. For os er udvikling ikke en destination. Det er det brændstof, der driver os frem på rejsen.  

En fremtid med smukke metalløsninger og sublimt smedearbejde
 

Hos Stål & Form ønsker vi at være med til at bære finere dansk håndværk ind i fremtiden. Det er derfor, vi løbende udlærer nye metalarbejdere, som brænder for deres fag. Og det er derfor, vi har et målrettet fokus på miljøvenlighed og metallets langtidsholdbare fordele og bæredygtighed. Vi vil skabe kvalitet, der holder i mange år, og vi ønsker fortsat at dyrke nære samarbejder med både lokale og internationale kunder. Fremtiden er i dag. Vores bidrag er smukke metalløsninger og sublimt smedearbejde.

Anker 1

Fordi vi tror på stærke fællesskaber

Medlemskaber
 

bottom of page